_
YRITYSPALVELUT

Yrityspalvelut

Olemme todella paljon muutakin kuin vain mainostoimisto.

Itse asiassa, useiden tekijöidemme tausta, koulutus ja kokemus ovat aivan muualta kuin mainos- ja markkinointimaailmasta. Esimerkiksi tietotekniikka on meille hyvinkin tuttua puuroa ja olemme palvelleet useita asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti mikrotuesta lähtien.

Laajan asiakaskuntamme ja kumppaneidemme tiimoilta olemme myös saaneet perehtyä mitä erinäisimpiin aloihin. Jos jotain emme itse osaa tai tiedä, niin on erittäin todennäköistä, että tiedämme ja tunnemme jonkun, joka tietää ja osaa. Yritysten perustamiseen, muutoksiin, kehittämiseen, liikeideoiden analysointiin yms. liittyvät asiat hoituvat meillä hyvin käytännönläheisesti. Emme myöskään vierasta asiakkaidemme saattamista yhteen, verkostoitumista, hyviksi havaitsemiemme toimijoiden suosittelua toisille sekä pyrimme myös itse käyttämään omien asiakkaidemme palveluja aina kun mahdollista.

Meiltä löytyy myös taloushallinnon osaaminen ja kokemus, palkanlaskua ja kirjanpitoa myöten. Näitäkin palveluita voimme tarjota sopiville asiakkaille.

Mikäpä olisi yritykselle ja yrittäjälle kätevämpää, kuin saada mahdollisimman useat palvelut samasta osoitteesta samalla vaivalla. Tämä voi myös helposti tuoda kustannussäästöjä, sekä auttaa kaikkia osapuolia kokonaisuuksien hallinnassa ja hahmottamisessa.

Kysy lisää!