_
TEIPPAUS

Teippaukset ja asennukset

Toteutamme vaativimmatkin teippaukset ja asennukset yli 25 vuoden kokemuksella.

Koneellisesti leikattu teippikirjain tai kuvio on edullinen ja kestävä vaihtoehto ulko- ja sisämainontaan sekä muuhun merkintään. Leikkuriteippejä käytetään esimerkiksi kylteissä, pressuissa, ajoneuvoissa, näyteikkunoissa, veneiden rekisteritunnuksissa, liikennemerkeissä ja valomainoksissa.

Koneellisella muotoonleikkauksella teipit on mahdollista toteuttaa halutun kokoisena ja värisenä. Kaikki leikkuriteipit valmistetaan läpivärjätystä PVC-tarrakalvoista jotka ovat käytännössä kutistumattomia ja kestävät jatkuvaa ulkokäyttöä vähintään viisi vuotta. Leikatut teipit toteutetaan tarvittaessa valmiiksi asemoituna siirtokalvolla, josta ne on helppo asentaa lopulliseen kohteeseen. Onnistunut ja pysyvä tulos syntyy kun kiinnityspinta on puhdas, kuiva ja rasvaton. Toteutamme vaativimmatkin asennukset ja teippaukset yli 25 vuoden kokemuksella.

Leikattavia teippikalvoja löytyy valikoimistamme yli 100 eri värisävyä, myös jälkivalaiseva-, hiekkapuhallus/etsi-, liikennemerkki-, metalliväri- sekä kromikalvot ovat saatavilla. Kysy tarkemmin!